Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Δελτίο τύπου

 

Δελτίο τύπου


Μεγαλόπολη 29/9/2023


Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού << Η Πελοπόννησος Μπροστά >> Κο Παναγιώτη Βαλασόπουλο είχε αντιπροσωπεία του προεδρείου του Εμπορο-βιομηχανικού Συλλόγου Μεγαλόπολης 'ο Φιλοποίμην '.  Σκοπός της ήταν η ενημέρωση του κου Βαλασόπουλου για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις εμπορικές επιχειρήσεις της Μεγαλόπολης. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για την διαδικασία της απολιγνιτοποίησης και η αντιπροσωπεία του συλλόγου μας κατάθεσε προτάσεις για την μείωση των συνεπειών της. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και συμφωνήθηκε να υπάρξει εκ νέου συνάντηση μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Το προεδρείο του Εμπορο-βιομηχανικού Συλλόγου Μεγαλόπολης έχει ξεκινήσει σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στην περιοχή του δήμου Μεγαλόπολης.

Στην συνάντηση τον σύλλογο εκπροσώπησαν: 

ο πρόεδρος Δημήτρης Δημητρακόπουλος

ο γραμματέας Αθανάσιος Τσίρης

η ταμίας Σταυρούλα Κύπριου

και το μέλος Σωτήρης Μπαλίκος


Το προεδρείο του Εμπορο-βιομηχανικού Συλλόγου Μεγαλόπολης εύχεται καλή επιτυχία στο υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κο Παναγιώτη Βαλασόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου