Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Δελτίο τύπου 3/10/2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινούν τα προγράμματα επιχειρηματικότητας «ΔΑΜ» στη Μεγαλόπολη

Ενισχυμένη η συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου με το Επιμελητήριο Αρκαδίας 


Τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωση για την έναρξη της απολιγνιτοποίησης στην Ελλάδα, αποτελεί θετική εξέλιξη η έναρξη των δύο δράσεων ενίσχυσης των επιχειρήσεων για την ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης, μέσω του προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, που όλο αυτό τον καιρό αντιμετώπισε σημαντικές δυσκολίες και προκλήσεις. 


Σημαντικό ρόλο για την εκκίνηση και τον σχεδιασμό του προγράμματος έχει διαδραματίσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας, που από την πρώτη στιγμή, ο Πρόεδρος Γιάννης Τρουπής ανέλαβε πρωτοβουλίες και ανέπτυξε συνεργασίες με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό ΔΑΜ κ. Παπαθανάση και την Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης ώστε οι πόροι να μπορούν να αξιοποιηθούν άμεσα, αποτελεσματικά και να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας . 


Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία του Εμπορο-βιομηχανικού συλλόγου Μεγαλόπολης  «ο Φιλοποίμην» και του Επιμελητήριου Αρκαδίας με την έναρξη των προγραμμάτων της απολιγνιτοποίησης θα είναι ακόμα πιο ενισχυμένη και αποτελεσματική, έτσι ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση των κεφαλαίων του προγράμματος, προς όφελος των τοπικών επιχειρήσεων και της κοινωνίας της περιοχής μας.




Εκ του διοικητικού συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου